Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du se..


Orden där bakom


Bakom orden finns en sanning som tränger sig ut mellan raderna.




Övriga genrer (Aforism) av HelenaW
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-24 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA insiktsfullt
2013-04-26

  anits VIP
Så sant skaldat
2013-04-25

    ej medlem längre
Finurlig..!!!
2013-04-24

    Phantasos
Helt sant helt sant.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW