Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp på berget


Till hällarna



I skogsbrynet står min själ och väntar
Själv sitter jag instängd

Skogen ropar, vill ha mig upp på berget,


till hällarna


Där kan jag låta själen få
fritt spelrum

Jag och skogen blir ett, där uppe


på hällarna


Helena 2020-02-07




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 343 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-02-07 14:38



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Du ser nyanserna...få har ögon med denna begåvning...
2020-02-29

    Birgersdotter VIP
Att få lugnet och lugnt kunna andas.
2020-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Förstår dig precis.
För mig är det havet.
2020-02-08

    Mersson
Ger mig fina bilder och hög igenkänningsfaktor.
2020-02-08

  tom boreland
eller havet
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW