Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett val

 

Jag stannar kvar

och låter dig hålla min hand i din

du är ett svar jag sökt

från den dag jag född

någon som kan öppna mitt hjärta

vill inte tänka på ett då även om det doftade rosor

vill inte vandra på gator där vinter härjat för evigt

vill inte känna mig ensam och tårögd

trots stormar

du håller om

kramar om mig och låter min sorg flöda

vi finner varandra

och valt vår lilla solstråle

istället för oro inför en mulen himmel

vi väljer varandra...
 
 
... och börjar lära oss att älska.

 


















Fri vers av Rise Little One
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-02 16:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fin
2013-03-03

  Anna*
Riktigt vacker!
2013-03-03

    ej medlem längre
fin text!
2013-03-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint val att lära sej älska...
2013-03-02

  Tarantaran
En vacker text om
ett val välförankrat..
en ny början för dig,
och er..fint!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One