Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta de tomma

Står här, blidkande
över speglande vatten
stundens vila i det tysta
dryps av de åter födda grönskan
Vandraren ståendes vid avsatts
mot en kylig strandkant
tomma vindar viskar drömmande tankar
ingen sång,inget värmande sprak
mörker omgiven av tystnad
Vandraren, med blicken uppåt
skådat de bleka skenet
ett sken vars toner dött ut
i de speglande vattnet




Övriga genrer av Laura M.E
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-02 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E