Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min röda ros, vissna ej

Ögon tindrande, av dess sveda
som fylls innombord
brännande glöd flytandes ut i ådrorna
Vandraren är fallen
inga ljud,ingen fyllnad, inget ljus
kyla tränger in, på dess barma kropp

Brännande hetta
Sorgsen, skådande dess spruckna spegelbild
Vandraren låter ensamheten
dennes känslor ta
ty som vandrare kan denne ej stanna
hos sin vissnade röda ros kvar




Övriga genrer av Laura M.E
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-02 23:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat i ord
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E