Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filterpåsarna (haiku)

Filterpåsarna
från Rowenta och Hugin -
dammråttors massgrav!

------

Kort version (tillagd efter skriftväxling med Taran):

 

Dammsugarpåsen -
Dammråttornas massgrav

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 706 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-03-03 13:18



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku!
Dammsugarpåsar är ett problem.
Skulle köpa men nej - fanns inte.
Måste köpa ny dammsugare!

2013-03-06

  © anakreon VIP
Min fru namnger dammråttorna.
Då blir det extra svårt att förgöra dem,
dessvärre...
Calle
2013-03-06

  Tarantaran
Båda versionerna har sin tjusning,
tvåradershaikun håller hög klass
tror jag, även internationellt!

ditt påhitt är lysande :)
2013-03-04

  Anna*
Me like *skratt*
2013-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det va en rolig haiku...ler glatt...:-))
2013-03-03

  Minkki VIP
jag är så korkad - associerade till kaffebryggare och Melittapåsar....
efter att ha skrattat ut mig ordentligt är det nu dags att applådera texten och uppslaget :) roligt att se dig hajka i städtagen, inte bara sjunga när du diskar, som du gjort i en text...
2013-03-03

  Eva Langrath VIP
Utmärkt poesi som får mig att le
2013-03-03

  Clam VIP
:)
En sån där tingest som det nog aldrig skrivits poesi om förut, känns det som. Filterpåsar. Hm.
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)