Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till C och Jo.


Soluppgång

 

 

Du vet inte vilka blodiga vägar jag gått igenom innan vi träffats så vad fan ger dig rätten att döma mig? Vem som inte vill vara perfekt på denna jord? Handen på hjärtat, vill du inte själv vara det?

Jag har vandrat på livets långa sträckor, dragits till mig vänner, ovänner, kollegor och har dragits till dem. Lika söker lika, det har jag lärt mig. På något sätt önskar jag alltid att bli komplett i den mån det går. Inget fel i det allt tycker jag.

Det händer att jag inte kan ändra nuvarande recept som skapat mitt liv fram till nu, men jag har alltid rätt att drömma om, bygga upp det på sättet jag vill med de medel jag kan ha tillgång till.

Det händer att rädslan tar ibland över min handling, men jag får lov att vara svag om än ett litet tag. Djupt inners inne har jag makten att ändra vad jag vill ändras hos mig själv. Så håll tyst och stanna där i din sfär. Sluta lägga näsan i blöt och ha fokus på dig själv istället. Jag väljer att leva i ett fortsatt liv i ljus och lyckan och jag kan räkna med att bli älskad och hatad, så tycker vad du tycker, det bryr jag mig inte ett skit om!

Jag förstår inte din definition om ”negativ energi” när jag pressar fram din ledande stil. Jag är lite väl kaxig kanske just för stunden men jag vill inte dig något illa, tvärtom. Jag har blivit ledsen av din feedback men bestämt mig att inte ta det allvarligt och personligt.

Jag är alltid stolt över mig själv trots alla snett steg jag gått igenom. Man lär sig genom sina misstag som det heter. Ärligt och kärleksfullt liv är alltid målet jag strävar efter. Vägen dit är inte rak och jag kommer bemöta barriär av rädsla inom mig. Dessa är livet motstånd som jag måste besegras, och jag behöver ju dig, den som tänker lika som jag.

Jag vill leva fullt ut och det vill även du, inte sant?

 




Prosa av Rise Little One
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-05 16:17



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text berör...samtidigt som man anar ilskan och styrkan i orden...Bra
2013-03-06

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra..tack för att du förmedlar ditt innersta..kram
2013-03-06

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker det är skönt att du är du...fortsätt med det...
2013-03-05

    ej medlem längre
Dina ord förtrollar och fängslar att läsa.
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One