Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utspridda tankar

 

 



 

Flyg inte mer dumma fiskmåsar

där havet och minnen slutar

isen smälter plågsamt under solen

då ser jag också mig själv i dig när du andas ...

 

Vårens varma kropp har redan vaknad

jorden under mina fötter påbörjat sin sensuella symfoni

klumpiga rådjur rör sig mot vattnet där de trivs

den blyga kaninen tvärstannar och tittat bakåt ...

 

... den ser nog min utsvultna längtan till livet

som fastnat högst upp på den gröna eken

där vi träffades för första gången

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-04 10:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra tongång i denna....
2013-03-05

    ej medlem längre
Skön text !!!
2013-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar dina ord mycket...
2013-03-04

    Max Poisé
Du är nog de vackra dikterna drottning. Du har alltid en sådan underbar ton i ditt språk som smeker med öm hand. Mycket bra Thu!
2013-03-04

  Peter Olausson VIP
en dikt som fladdrar i vinden, fram och åter, hit och dit - men med "min utsvultna längtan till livet/som fastnat högst upp på den gröna eken/där vi träffades för första gången" har den kommit hem, som din längtan i detta märkliga träd
2013-03-04

    ej medlem längre
fint! gillar...
2013-03-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Åh så fina rader...gillar speciellt den sista...vacker
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One