Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns alltid hos mig älskling ...

 

 

 

Det glittrar runt min hals

smycket som skapades av dina varma leenden

du gör mig lyckligt

då mina ben hoppar med små, små steg i en vissen flod

 

Det är jag och vår dyrbara gryning

spåret av månens kyss finns kvar på min kind

och vinden än kelat i smyg med själen

 

 Jag kastar min glädje jag fått från skogen på den ledsna staden

vill ha en date med blåa molnen

parken hör

så den suckar och skakat på huvudet

 

Jag sveper min kärleksfulla röst om din avstängda själ

så du blir en ö som är upptagen

 ser du oss som fladdrar runt i den vita fria fjärilen?

 

... den söker efter sötman i vitsippor

en typisk blomma under våren.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-04 17:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker är blomman
2013-03-07

  Lars Hedlin
Mycket vackert ....Applåd!
2013-03-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fina rader...
2013-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vårkänslor...längtar efter de blommiga backarna...
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One