Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne.

Minnen regnar
som stjärnfall.
Slumrande skogar väntar
snökristallspiruetter.
Vinden nynnar
måntrådesånger.
Natten omfamnar mig
och äntligen finner tankarna ro.
I drömmen är vi nära
så som vi en gång var.
När natten sen har talat
är drömmen bara ett utsuddat minne,




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-04 22:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert minne
2013-03-10

  Sunlight
drömsk vacker...
2013-03-06

  Lena Själsöga Keijser
vackerminne
andas skönhet
2013-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet...
2013-03-05

  Lars Hedlin
Fint minne ....
2013-03-05

    ej medlem längre
Vackert är ditt minne.
2013-03-04

  Siggesdotter
I minnet och drömmen kan allt hända igen - fint skaldat!
2013-03-04

  Ninananonia VIP
Vackert minne :)
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP