Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

~~~

en mås svävar fritt
bland tusentals flingor små

karg vårvinterdag


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 620 gånger
Publicerad 2006-02-23 08:19



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
"Karg"..just det..DET ordet finns också. Uppfriskande svalt och..ja..ensamt! ;)
2006-02-23

  Jessi
Tycker faktiskt detta låter härligt! Liiiiiite ensamt kanske... men härligt!
2006-02-23

  JMR
En ensamhetstanke bland andra, snyggt formulerat!
2006-02-23

  Jessica Ebbesson
Underbar!!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan