Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veT inTe riKtigt

vilken värld du befinner dig i
är du bara där inne i alltid
förstår dig isåfall för den är väldigt vacker
eller går du ut ibland
i vekligheten runt om som är på låtsas
eller ser du den andra också
den som faktiskt finns och också är vacker
på riktigt
vilken värld befinner du dig i
kan man vara i alla på samma gång
utan att synapserna får frispel


var är du?
jag är här




Fri vers av kråkan VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-05 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP