Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen till den riktiga världen

jag vill vara i skogen, sitta framför ett träd
och låter han komma till mig
få ta emot mig och håller om mig
tills jag somnar...
lyssnar på vad han har att säga...

men när jag ska gå
så känns det som om man vill inte lämna honom...
trygheten värmer över hela min kropp...känner sig hemma...
när man vet att det är bara en dröm....vill man inte vakna....

”Välkommen till den riktiga världen...”




Fri vers av Glittriga vingar
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-02-23 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittriga vingar