Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland spillror och glas!

Jag sitter bland spillror och glas
med mitt trasiga hjärta
var finns tejpen som kan lätta på smärtan?
blodröda spår i snön visar vägen
till olyckans ödesland
jag vill inte mer!




Fri vers av Glittriga vingar
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-15 13:24



Bookmark and Share


    innerlight
Du måste! Ge inte upp.
En applåd från mig till dig.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Glittriga vingar