Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristan och Isolde

Jag hör din röst av glädje
för sådan är kärleken
full av mystik och hopp
det är mycket vi klarar av
bara vi får vara tillsammans
då våra blickar möttes
efter den ödesfyllda klunken
av förtrollat vin
fanns inget annat
än bara vi två
vi fann varandras händer
och visste att vi var tvillingsjälar
du är ljus
jag är mörker
tillsammans skapar vi färger
våra själar är sammanlänkade av silvertrådar
samma silvertrådar som drömmar vävs av
vi kan inte andas utan varandra




Fri vers av Glittriga vingar
Läst 1516 gånger
Publicerad 2006-06-19 09:54



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Hittade den här dikten när jag sökte efter poesi med min sons namn Tristan. Din dikt är mycket vacker och romantisk. Jättefin!
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Glittriga vingar