Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta prinsessan

glittrande tiara i svart hår
stora ögon som ser oskyldiga ut
svarta längtande läppar
vitpudrat ansikte som poserar i natten
kajalångest
alice coopers röst viskar:eighteen.
ja,nu är man vuxen i omvärldens ögon
ska vara redo att ta en massa ansvar och beslut
hon skriver poetiska tankar på väggarna
här i sitt eget slott
som är fullt av tonårsångest
hjärtat som längtar efter att bli omfamnad av kärlek
längtan som värker längst in
hon dansar i sin tyllkjol
och sjunger om sin verklighet
den skrämmande jagande verkligheten
svarta prinsessan är ömsint men svår.




Fri vers av Glittriga vingar
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-04-28 14:08



Bookmark and Share


    innerlight
Här har du verkligen fångat en känsla! Den känns liksom tung och instängd. Måste påminna mig själv att andas.
2007-08-16

  Nattis83
Denna var mycket gripande, mycket vacker /Natalie
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Glittriga vingar