Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra små kalas.


Vill vara för dig
som ingen annan kan
som ingen varit
som ingen kommer

Världen får gärna vara liten
som våra synfält
inte längre

Vill inga stora tillställningar,
nu räcker det med små kalas.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-07 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol