Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen klåda över havet



Solnedgångens stråke

syns över havet

ingen energi

för segel ges

vågor slutat klia

över ytan

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-08 08:36



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
En vacker bild, vågorna slutar klia
och stråken är bra bilder
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén