Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn dikt


Min gula hund

Min gula hund viskar sagor hela kvällen,
om prinsessor, riddare och drakar.
Det kan vara spännande på sina ställen,
men hon stannar kvar och vakar.
Hela natten sover gula hunden hos mig,
- God natt jag älskar dig.




Fri vers av Anna Carlsson
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-02-23 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Carlsson