Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndikt


Min röda elefant

Min röda elefant är mjuk och sliten.
Älskad sedan jag var liten.
Ena örat är nästan borta
och benen är för korta.

Jag bryr mig inte om hur hon ser ut.
Vår kärlek varar livet ut.
Fanny heter min elefant
och jag tycker hon är elegant.




Fri vers av Anna Carlsson
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-02-23 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Carlsson