Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervit

Som vintervit snö
och dalande kristaller
gör kylan intrång




Bunden vers (Haiku) av Anna Carlsson
Läst 720 gånger
Publicerad 2006-03-10 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Carlsson