Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
önskar er alla en trevlig helg tack för alla kommentarer, hej varför inte kika in på #instagram följ cirkusppq


Den stundande våren

Har livet mördat oss under de drygt tio år som gått
Och jag vet, det som du verkligen önskade dig har du nu fått
Det liv som du fick behålla känner jag nog till
Men han då, är han kvar eller nu för tiden gör du kanske som du vill

Den stundande våren gör sig påmind, drömmarna, tankarna dom finns där
Jag kan inte förneka det, jag ser blommor fast det bara är snö här
För jag har kämpat, du har kämpat bara för att ta oss dit
Och för varje strimma sol vaknar det, vi är inte där men vi har kommit en bit

Jag såg spåret, det var tydligt nog för mig
En dörr som lämnat på glänt och i öppningen såg jag hela dig
Jag skrev ner siffrorna som du kunde koda av
Antingen skulle du följa dem, eller så ses vi inte på denna sida av min grav

Den stundande våren gör sig påmind i musiken som jag spelar från morgon till kväll
Kom hit, jag behöver dig, kom hit och dröm lite med mig är du snäll
Det finns där i orden jag skriver, jag känner igen den där känslan av pop
Och jag känner hur drömmarna som seglar för bi under dagen väcker min kropp

Det finns ingen alls, det är inte som det var då, det finns ingen alls nu för tiden
Ensam, gammal och trött och med utarmad kropp drog jag mig undan striden
Jag vet vem du är, hon som fanns där då, nu är jag bara ett andetag långt ifrån ung
Det är tänkbart att du vetat hela tiden, då vet du också att jag är allt annat än kung

Den stundande våren gör sig påmind och jag påminns gärna, påminn mig en gång till
Jag öppnar ögonen för solens strålar och plötsligt känner jag vad jag verkligen vill
Och jag har drömmarna kvar, drömmarna som jag vill leva, drömmar som vi är gjorda av
Och jag tror att det snart är dags för fest, en kväll utan förväntan och krav

Jag har slutat samla på kyssar och söker vänner som orkar vaka tiden ut
Vad skulle vi vara i dag om vi hade funnits, hur skulle vi kunna finnas utan slut
Och det finns en doft av vår i luften, säkert även på din sida av vår stad
Nästan tio år och hur har det gått? jag skulle kunna ångra allt men jag väljer att vara glad




Fri vers av PPQ
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-08 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ