Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära-Döden upplevelse

Det smakar strävt

Livet

Stramar över bröstet
Jäklas i natten

Förklädd till en leende djävul

Livet

Ja.. Det smakar strävt nu
Bjuder inte till
Men håller fast
Genom galenskapen som samlas i tankarna

Tröttheten är fienden
Skrattar högt

Lämnar kroppen till en tom spillra





Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-08 20:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra och starkt..
2013-03-09

  agneta pichler
känslan du förmedlar är igenkännande..
bra skrivet..
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP