Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ena vs det andra

Matar kroppen med alkohol
Matar själen med sot

Matar dig med sött, salt och surt

Kostcirkeln är sluten





Fri vers av Virvelvinda
Läst 125 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-08 21:58



Bookmark and Share


  Neal
Fin dikt:)

2013-03-11

  Lars Hedlin
Starkt skaldat "Gillas"
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda