Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

It is heartbreaking:
     Often not because of love ends ...

But because:
     When everything is over the
     heart still loves ...

And
     the most pain ...
     is not being heard someone say goodbye ...
     which is the most painful farewell ...
     without hearing someone speaks a word ...

Because:
     Silence is a goodbye ...
     that makes people
     hurt the most.




Prosa av Rise Little One
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-10 17:09



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Starka ord som krävs om man ska bli hörd ...väldigt bra
2013-03-11

  Lars Hedlin
Bra och starkt skaldat
2013-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...tänkvärt...
2013-03-10

    ej medlem längre
Sadly - so.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One