Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandvägg

Framför mig en brandvägg
som icke ens släpper igenom

mänskliga tankar

det är slut nu, men det fria ordet
det var aldrig meningen att folket

skulle släppas så okontrollerat fria

nu är allt spritt bland kastvindar
roterar på termikens centrifugalkrafter
mellan ruiner av hus och torn

som revor ur ett saknat själsliv

mot brandväggens totala tystnad




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-10 22:09



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Får känslan av att stå med ett stort sus i öronen efter det attt en storm vrålande dragit förbi och kastat omkring och omkull allting man kände igen - ingenting är sig likt, inte ens de egna tankarna är egna. Det susar i tystnaden.
2013-03-11

  Daniel_78 VIP
det känns som om väggen som faktisk brinner
bara pressar sig närmare och närmare
som en arg gud
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP