Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cosy house

 

 

 

Bilden väcker minnen

minnen väcker glädjen

glädjen från mysiga stunden

från våren

från oss

från vår dröm som blir verkligt

som jag väljer att ha kvar

i minnen




Fri vers av Rise Little One
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-11 15:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint val...sköna minnen...
2013-03-11

  Ninananonia VIP
Vackra minnen
2013-03-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varm,mysig text!
2013-03-11

  Lars Hedlin
Låter och känns varmt ;)
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One