Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Vad nu?!



En skarp signal
kommer plötsligt på.
Det liksom gal och gal
högt uppifrån det blå.

Sublim musik i etern
i lila toner strömmar;-
Jag inser att Verkligheten
rymmer även drömmar!











Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-11 14:26



Bookmark and Share


    dreamoflife
Snyggt där!
2013-03-11

  SatansSon VIP
härlifg tupp.
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf