Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det sägs att det finns någon som läser


världen som en solipsistisk föreställning

om det inte vore för mina hallucinationer
skulle jag bli galen

 

 

av ensamhet




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP