Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre mellan ljusets gränser


Nu finns ingen dag som sitter

i sin rullstol

årstiden är bytt

det är längre mellan

ljusets gränser

det känns nytt

inga trasiga solparasoller

fötterna värms

på avklädd mark

man tror på grönt

fåglarna sjunger

tonerna känns nya

det finns inget motstånd

nu är livet populärt

nu samlar vi minnen

___________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-12 09:30



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Ja, minnen och tron på något som alltid var.......då
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén