Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Dagar skola komma

Efter Alla Helgons och Alla Hjärtans Dag väntar vi nu bara på Alla Hjärnors Natt, den stora drömnatten.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2013-03-12 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP