Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, kära blommor!

Jag viker blomresterna

och lägger dem i komposterbart

så att de än en gång

kan bli en vacker vårbukett.

 

Tack, kära blommor.

Ni hjälpte mig att tro

på våren

när jag inte ens

vågade tro på mig själv!

 

-------------------------------------
PS! Du är väl med och röstar i aforism-tävlingen?
http://www.poeter.se/Tavling?competition_id=23




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 601 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-12 13:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-03-16

  Clam VIP
Det är inte eken som rider ut stormarna som är den modiga, det är blomknoppen som trotsar vintern...
2013-03-13

  bittemi VIP
Ödmjuk fin ton i den här
2013-03-13

  Eva Langrath VIP
Hoppfulla ord
2013-03-12

  Maj-Lis VIP
Fint
2013-03-12

    ADI Nehlin
fin..hoppingivande
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)