Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det...

 

 

Det bubblar ibland i kroppen

av berömmelse

bekräftelse

förälkelse

 

De smeker min trasiga själ

minskar de gråa tråkiga nyanser 

viskar till mig pyttelite uppskattning

bland mina andra värdelösa status

 

Jakten fortskrider

oräkneliga strider

bittra människor

 egensinniga maskiner

blandade känslor inuti och utanför

 

Natt efter natt räknar jag de stjärnorna som lyser

själen ler men kroppen värker

sträcker ut handen mot dig

men du har redan valt en annan stig

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-13 12:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör så fint... sorgligt..
2013-03-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skrivet...berör
2013-03-13

    ej medlem längre
Berörande starkt och välskrivet.
2013-03-13

    ej medlem längre
fint vävt!
2013-03-13

  Destino
väldigt fint skrivet,
gillar mycket.
2013-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det går inte alltid som man vill..."Räkna de lyckliga stunderna blott" va det någon som sjöng...men riktigt bra skrivet...
2013-03-13

    ej medlem längre
Detta var mycket bra skrivet. Sista meningen kom som ett slag i magen och berörde starkt.
2013-03-13

  Lars Hedlin
Bra och starkt skaldat gillas mycket ;)
2013-03-13

  Suss Petersson
Ååååå...vilket avslutning.
Vaggade in oss i lyckan vi svävade runt i,sen gav oss en hint i mitten partiet för att avsluta så dystert. Vilken dikt!
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One