Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasin

Jag sitter här och tänker
på fantasin i mitt huvud.

Där kan allt hända.

Där finns drakar,
där finns alver
och andra mystiska ting.

Det händer att någon dör,
men det räcker med en besvärjelse
för att personen ska vakna till liv igen.

För det är här jag härskar.

Det är här jag lever.

För det är här jag hör hemma.




Fri vers (Fri form) av Merenwen Meneldur
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-12 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merenwen Meneldur
Merenwen Meneldur