Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sätt hur jag tolkar en sak under svenska lektionen.


Sandstorm

Det blåser upp till en orkan.

Alla lämnar mig,

men jag står kvar.

De ropar på mig,

säger åt mig att fly.

Men, nej.

Aldrig!

Sanden stiger.

Och jag sjunker,

sjunker ner i sanden.

Sanden går in i mina

lungor, ögon och mun.

Jag kvävs.




Fri vers (Fri form) av Merenwen Meneldur
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-12 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merenwen Meneldur
Merenwen Meneldur