Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting tills vidare


Timmarna blir allt fler

men ändå inte

ingen början

inget slut

aldrig mer

det är ingen idé att dröja

att vänta

allting är tills vidare

utan gränser

utan löften

upplevelsen som sedan

inte syns

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-13 09:08



Bookmark and Share


  Annika Persson
upplevelsen syns väl, men frågan är om man ser den
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén