Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matteus kan gör en matt


Humaniserat bibelord

Till den som ger skall varda givet.
Från den som intet ger
skall tagas också det han har.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-13 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP