Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tröst till mig själv

 

 

krafter rinner ut i sanden

hettan ökar till max i öknen

starkaste viljan böjer

smälter

faller till marken

kvar är bara damm och smuts ...

 

NEJ!

livet är som en sinuskurva

toppar och dalar kommer att byta plats med varandra

det vänder,

jag lovar!

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-13 21:11



Bookmark and Share


  Piann VIP
Livets dalar
och toppar.
En dikt som berör
2013-03-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så sant livet är som en sinuskurva...insikstfull text
2013-03-16

  Suss Petersson
Så sant min vän..ibland är bara dalen så djup att det tar ett tag att ta sig upp..kram
2013-03-14

  Lars Hedlin
Mycket insiktsfullt..GILLAS!
2013-03-14

  Ninananonia VIP
Skönt att det vänder någon gång :)
2013-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna trösta sej själv...
2013-03-13

  Anoo Niskanen VIP
Dina ord tröstar även andra
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One