Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling ...

 

 

Inatt

hänger jag upp den tunna genomskinliga lila gardinen

förtrollar luften med Iris Noir parfym

levande ljus dansar euforiskt

när vi sammansmälter i en öm kyss

 

Kom

håll om mig

smek min lena hud mjukt och långsamt

lär mig konsten att älska

låt oss skapa vår egna kärleksssaga ...

 

... Inatt




Fri vers av Rise Little One
Läst 190 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-13 16:51



Bookmark and Share


  TT
...så fin och sensuell...
2013-03-14

  Suss Petersson
"förtrollar luften med Iris Noir parfym" så vackert
2013-03-14

  Ninananonia VIP
Fin
2013-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt förväntansfullt...
2013-03-13

  Lars Hedlin
Underbara toner av erotik och värme ;) APPLÅD!
2013-03-13

    ej medlem längre
ljuvlig...
2013-03-13

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet om längtan. :)
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One