Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsex

När jag provade sex via lur
hade jag synnerligen stor tur.
En gammal fantasi
verklighet kunde bli.
Tack så jättemycket Fröken Ur!




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 543 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-03-15 14:42



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jag Beundrar din förmåga att måla satiren med fantastiska ordflätor och syrliga instick något överjävligt.

Mycket underhållande och bra!
2016-05-06

  DominiQueen
Haha, ja stora visaren är en riktig hit :-) för mig som Quinna och om en är gay, men Du kanske ringde efter fem? Och njöt av siffran därpå? :-)

Kul text som Du tipsade om i min orgasm-text. Tack Poetbroder.
DominiQue
2016-03-18

  överlevaren VIP
Då måste hon haft sexig röst.... för det är inte så upphetsande information!
2015-09-11

  louisegirl
Haha kanon bra..
2014-05-02

    ej medlem längre
Verkligen rolig!
2014-03-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sifferlek!
Ringlek!
Lurens
apotek!
2014-02-12

  Nina.H
Haha, ja den tiden saknar jag, hon var en härlig liten fröken!
Mycket finurlig limerick med bra rim!

2013-11-15

    ej medlem längre
Sex sex och sex

Pipp !
2013-08-30

  Bibbi VIP
Jätterolig:-)
2013-08-19

  limerick
Fyndigt!
2013-07-22

  Connie
Hahaha, du är för härlig ;)
2013-07-17

  Lars Hedlin
;) Yes så bra..me like ;)
2013-06-11

  Ingela Svenson VIP
Kul, men inget ortnamn?
2013-06-05

  Siggesdotter
Började skratta här - den var bra "trevlig fröken" där :-)
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck