Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det okända


Vågskvalp i skymningen

fuktig sand formar mina avtramp



havet har ätit solens sista strålar

stilla sveper skymningen över ytan



en båt vid horisonten försvinner i det okända

litar på att jorden är rund.



Det är natt.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-14 20:34



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Träffande metaforer (havet äter solens strålar! - en båt försvinner i det okända!) för en skön kvällsstund. Jag bokmärker dina fina uttryck
2013-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
En fin bild du målar...
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP