Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska jag finna det finaste som finns igen


Vilsen i ditt hjärta.

Jag är vilsen,
Kärleken tycks ej finna mig.

Blir nästan ilsken,
Ändå hör tjejer av sig stup i kvarten.

Men vad hjälper det,
När kärleken min finns bortom vatten.

Något så underbart,
I hjärtat på den jag aldrig glömt.

Hur ska jag finna kärleken igen,
När hon är allt jag drömt.




Bunden vers (Rim) av Decerto
Läst 218 gånger
Publicerad 2013-03-15 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto