Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet ...

 

 

 

Inatt emigrerar jag till din trygga värld

kryper in i dina ljuva tankar

min sorg absorberas i din närvaro

lämnar plats till hopp och ljusa drömmar

 

Rysningar kommer som behagliga vågor

när jag hör din lugna röst

orden kysser mig långsamt och mjukt

kramar om mig ...

 

... ber mig att stanna kvar ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-15 17:28



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tycker om...kärleksfull och varm
2013-03-16

  Järnkatten
Snyggt och mycket behagligt att läsa..
2013-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt längtansfullt...
2013-03-16

  Ninananonia VIP
Så vackert
2013-03-16

  Suss Petersson
Detta var helt underbart att få ta del av..tack dett är ett bokmärke Vilken härlig känsla....jag är stum ..den är så mjuk så fin
2013-03-15

    ej medlem längre
Tycker om. Mycket.
2013-03-15

  Piann VIP
Varm poesi, i fin samklang.
2013-03-15

    Max Poisé
Vackra rader med underbart samspel!
2013-03-15

    ej medlem längre
spröd..fin
2013-03-15

  Lars Hedlin
Underbart skaldat..Tycker mycket om:)
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One