Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can't get over you

 

 

Faller för dig

för dina förtrollande alster som inte lämnar min själ i ro

tyngden av dina ord

gör mig sömlös

skänker mig tröst

ord med sina söta vingar

sveper om mig som om de har armar

ord tar mig till min drömmande saga

utan sorg, utan ångest ...

 

Från vilken stund jag inte vet

24 alfabet förblir min passion

glödande inspiration

själens revolution

och jag ångrar inget.

 

 

 

 

 

 

 







Fri vers av Rise Little One
Läst 138 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-16 18:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert ...
2013-03-17

  Järnkatten
Mycket berörande, bra...!
2013-03-17

  Suss Petersson
Ett vackert minne som ger tröst och sorg, ett hopp och en hopplöshet spunnen i vackra ord../Varma kramar till dig
2013-03-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet om alla dessa ord "tar mig till min drömmande saga, utan sorg, utan ångest" ..bra
2013-03-17

  Lars Hedlin
Många varma känslor i denna..VAckert ;)
2013-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk att ord kan ha den effekten...ord med en mening bakom...
2013-03-16

  Tarantaran
Åh, så fint om
fängslande ord! :)
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One