Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedstämt ljus


Dagen är instängd av moln

luften är trång

ljuset nedstämt

skuggorna flytt

känslorna blivit skeva

vid utsiktens difusa kontur

längtan håller livet vid liv

känslorna jublar i väntan

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-16 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén