Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blundar, känner

 

 

vind

 

strax över

stannar ögonblicket

 

fruset

 

detta eviga

 

vackra liv under stjärnors nätter

och dagars klara

 

så helt nära 

 

bortom

drömmar och tystnad

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 21:16



Bookmark and Share


    lenakarin
Och under dessa stjärnors nätter kanske alla liv kan vara vackra..
2013-04-01

  Sunlight
andlöst vacker dikt
med ljuvt flödande flöjttoner...
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP