Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVKLÄDD

Snart

kommer natten

och drömmar

om dej

Måste nog skynda mej

i säng

Ser

att du redan

är avklädd

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-16 21:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värmen är uppenbar..Bra och stark!
2013-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Längtande ord...
2013-03-16

  ULJO
Kärleken väntar
2013-03-16

  Bo Lövhalka
Bra!
2013-03-16

    ej medlem längre
vilken härlig text.. ;)

2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP