Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet som flög bort


Det var dagar med vindar

utan vädersträck

där mitt minne

var den snabba snövita fågeln

som flög bort

och aldrig kom tillbaka

___________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-17 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén