Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Always there ...

 

 

Vad som än händer

är jag alltid där för dig

du är solen i mitt hjärta

jag vet

du kan nu själv tända din inre låga,

lita på din egen förmåga

men någon dag

om du känner dig sliten och trött

kan du alltid vila en stund under mina vingar...

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 125 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-17 15:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart värmandes och vackert.......
2013-03-18

  Ninananonia VIP
Så fint...
2013-03-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärleksfull löfte...att finnas till oavsett...underbar
2013-03-17

    J. Herward




Jag ska aldrig mer kalla en höna dum. Aldrig.
2013-03-17

    ej medlem längre
Åh, så fint!
2013-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att ha den tryggheten...
2013-03-17

    ej medlem längre
En underbar värme och styrka i dina ord.
2013-03-17

  Suss Petersson
Vilka härliga dikter du skriver...man väntar förväntansfullt på nästa.
Denna dikt beskriven känslan jag har för dig,du finns där förstående och ger av dig själv. Du finns där när man känner sig ledsen och även glad. Din omtanke beskriver du så fint i denna dikt..detta är verkligen du en ängel som vi fått äran att ha som vän.
2013-03-17

  Destino
Oj så fint beskrivning, trygghet och kärlek.
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One