Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på något gott

 

 

Som ett hån mot min längtan

slår tiden brutalt in i min lugna strand 

har lärt mig att vara tålmodig 

har blandat för mycket fantasi i mitt verkliga liv 

minnen ordnat efter alfabetiska kategorier

 

Det är inte tiden som färgar mitt hår 

det är odugliga förmågan att fatta var lyckan är grundad på 

känner inte igen regnbågen 

med så tjocka dimmor i mitt hjärta 

 

Vänder mig inåt

ser saknaden ökar i proportionell mot tiden 

i en ond cirkel

hör mig själv skrika i mardrömmar dagligen

vädja upprepade gånger att få komma loss 

 

Lyckan lyser som en liten prick långt bort i horisonten 

sträcker mig efter dig, min räddning 

men avståndet blir bara längre och längre 

osvarande tårar faller 

medan tiden tickar oändligt.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-18 16:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner en frustration och en liten förtvivlan..men endok hopp i denna dikt :) kram
2013-03-19

  Suss Petersson
Maktlöshetens lampa belyser din dikt...att vilja leva kvar men ändå dras till lyckan som vill att du ska släppa taget för att ge dig ut på en annan stig...såvackeroch talande,en känsla som vi alla kan förstå...en tomhet somman fyllt med tvivel och hopp.Tack
2013-03-18

  Siggesdotter
Berörande text som ställer frågor - vad gör man när livet känns så här? Vad kan man göra - annat än vila i nuet och tacka för det liv man ändå har!
2013-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande text...
2013-03-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Många känslor ..vemod , längtan och tidens gång brottas i din text...
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One